Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام اسماعیل پوررضا عصر یکشنبه در نشست استاندار با دفاتر نهاد نمایندگی ولی‌ فقیه دانشگاه‌های قم در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهار داشت: ما برای بهتر مطرح کردن گفتمان انقلاب اسلامی، فضای سیاسی فرهنگی دانشگاه‌های استان را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: در دولتی که به گفتمان انقلابی نزدیک نیست، مجبور هستیم که بیشتر پاسخگو باشیم، اما در دولت سیزدهم که یک دولت انقلابی است، رویکرد ما به انجام فعالیت‌های جهادی و ایجاد فضای باز در دانشگاه‌ها است، که دانشگاهیان میوه‌های درخت انقلاب را بیشتر ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوررضا همچنین گفت: در دولت قبل که حتی همت و عزم و اراده کافی برای تحقق شعارهای سیاسی و اجتماعی مطرح شده از سوی خودشان نیز وجود نداشت، تلاش کردیم، با موقعیت‌هایی که پیش می‌آید کارهایی را انجام دهیم.

مسئول دفاتر نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان در ادامه بیان داشت: در سال تحصیلی ۹۷ - ۹۶ تصمیم گرفتیم، که مباحث کرسی‌های آزاد اندیشی را جدی بگیریم، از این رو از ۲۰۰ استاد معارف اسلامی استان خواستیم که هر استادی در کلاس‌های درس خود یک کرسی آزاد اندیشی را انجام دهد، که ماحصل آن برگزاری ۵۴ کرسی بود.

وی با بیان اینکه این تعداد کرسی آزاد اندیشی در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۷ به ۱۰۷ کرسی افزایش یافت گفت: پس از ۲ ترم تجربه این کرسی‌ها در دانشگاه‌ قم، در ۱۲ دانشگاه‌ دیگر استان نیز دنبال کردیم، و تنها در نیم سال اول ۹۹ - ۹۸ تعداد ۵۰۹ کرسی در دانشگاه‌های استان داشتیم، در حالی که آمار کرسی‌های دانشجویی معارف اسلامی کشور کمتر از ۳۰۰ مورد است.

وی گفت: طی مدت چهار ترم در مجموع ۹۶۲ کرسی آزاد اندیشی به شکل قانونی در دانشگاه‌های استان ترتیب یافت، و این استان رتبه نخست برگزاری کرسی آزاد اندیشی دارد، و دانشگاه‌های کشور از تجربه دانشگاه‌های قم در برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی استفاده می‌کنند.

پوررضا در بخش دیگری از سخنان خود همچنین با اشاره به وجود ۳۲ هزار دانشجو در دانشگاه‌های دولتی و همچنین ۲۵ هزار دانشجو در دانشگاه‌های آزاد و غیرانتفاعی استان گفت: ۱۱ هزار دانشجو نیز در دانشگاه‌های غیردولتی حوزوی و ۴۵ هزار دانشجو هم در رشته علوم انسانی تحصیل می‌کنند.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های استان بدون اشاره به تعداد دانشجویان پزشکی، شمار دانشجویان فنی مهندسی را ۱۱ هزار تَن دانست و گفت: حدود هزار و ۴۰۰ استاد نیز اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان را تشکیل می‌دهند که نیمی از آنها در دانشگاه‌های دولتی مشغول می‌باشند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم نیز با تاکید بر ضرورت تدریس استادان  انقلابی و متدین در دانشگاه‌های استان گفت: باید هر از چندگاهی از روسای دانشگاه‌های استان اسامی استادانی که جذب کرده‌اند، دریافت شود تا مشخص شود، آیا این استادان جذب شده همان استادان انقلابی و تاثیرگذار در فضای انقلاب هستند.

حجت‌الاسلام سید محمد طاهری بیان کرد: خیلی از افراد با ترفندهای خاصی وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، در دولت انقلابی رنگ انقلابی به خود می‌گیرند و در دولت غیرانقلابی نیز به رنگ همان دولت در می‌آیند.

برچسب‌ها قم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دانشگاه قم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دانشگاه دانشگاه های استان کرسی آزاد اندیشی رهبری در دانشگاه نهاد نمایندگی دانشگاه ها هزار دانشجو کرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد

به گزارش جام جم آنلاین تهران،احمد وحیدی وزیر کشوربا بیان اینکه تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد خاطرنشان کرد:

الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است. 
وی تاکید کرد:این امر صحت ندارد که بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد وبر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه نیزاز استان تهران جدا نخواهند شد. 
وزیر کشوریادآور شد:موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • نشست هم اندیشی مدیرکل اتباع استانداری البرز با اساتید دانشگاه های استان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی
  • نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های تهران با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است