Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر به استان قم، با چند تن از علما و مراجع عظام تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در دیدار با آیت الله حسین نوری همدانی با اشاره به اهمیت اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در حال حاضر به دلیل نگاه اشتباه به دانشگاه، دانشجویان دچار نوعی ناامیدی به ویژه در شرایط سخت اقتصادی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی نیز متأثر از این فضا از 1 میلیون و 800 هزار دانشجو در سال 93 به یک میلیون دانشجو در سال گذشته رسیده بود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی خود را نسبت به آینده دانشجویان مسئول می‌داند، گفت: امسال اقبال دانشجویان برای ثبت نام در دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافت و حدود 200 هزار دانشجوی جدید به خانواده این دانشگاه اضافه شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر استفاده از مفاهیم بومی و غیرغربی در توسعه واحدهای دانشگاهی ادامه داد: مفهومی به نام «سراهای نوآوری» را به جای واژه غربی «پارک فناوری و استارت‌آپ» جایگزین کردیم. همچنین فضاهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی را به سمت اشتغال زایی دانشجویان در آینده سوق داده‌ایم.

وی به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم انسانی اشاره کرد و گفت: تلاش کردیم تا حوزه علوم انسانی را از دانش محور بودن به کارگروه‌های تخصصی تغییر دهیم چرا که علوم انسانی موضوع محور است. همچنین مفاهیمی مانند حکمرانی اسلامی، خانواده و فضای مجازی را با هدف حل مشکلات کشور در معاونت علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری می‌کنیم.

دکتر طهرانچی عنوان کرد: پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مقطع دکتری در سامانه‌ای جمع آوری شده و موفق شده‌ایم تا کنون 30 چالش ملی و منطقه ای را احصا کنیم و به همین تعداد نظام موضوعاتی  تنظیم شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی زمانی که در حال انتخاب موضوع و انجام پژوهش هستند باید یکی از مسائل و مشکلات کشور را حل کنند.

وی مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در نظام موضوعات پدافند غیر عامل، حدود 800 موضوع پایان نامه را تدوین کرده است که دانشجویان این دانشگاه با تحقیق روی این موضوعات به حل چالش‌های ملی کمک خواهند کرد.

دکتر طهرانچی با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه سلامت و پزشکی بیان کرد: این دانشگاه در حوزه پزشکی قدمتی بیشتر نسبت به دانشگاه‌های دولتی دارد؛ اما متاسفانه تا حدودی در این حوزه عقب مانده بود که با تاسیس دانشکده پزشکی در قم به دنبال جبران این عقب افتادگی است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از تاسیس واحد مستقل علوم انسانی- اسلامی خبر داد و گفت: این واحد با هدف ایجاد نقطه اتصال این دانشگاه با حوزه  راه اندازی شده است، به این امید که بتواند در تحولات آینده کشور تاثیر گذار باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کیفیت و کار آمدی اولویت فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1091080 برچسب‌ها محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله نور همدانی حسین نوری همدانی سرای نوآوری و فناوری‌های

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله نور همدانی حسین نوری همدانی سرای نوآوری و فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده