Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایسکانیوز  از قم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم درجمع فعالان تشکل‌ها و انجمن های علمی این واحد دانشگاهی با اشاره به اینکه مفهوم کار فرهنگی برای ما مهم است اظهار کرد:کار فرهنگی نباید برای کار فرهنگی باشد زیرا هنگامی کار فرهنگی یک فعالیت فرهنگی تلقی می شود که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری بتواند هویت انقلابی و ملی و مذهبی را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام و المسلمین حسن خیری  با اشاره به اینکه ظرفیت های بسیاری در دانشگاه وجود دارد افزود:  هنگامی می توانیم فعالیت های فرهنگی  در دانشگاه را مطلوب ارزیابی کنیم که در جهت تحکیم و تقویت هویت انقلابی گام برداریم.
وی مخاطب شناسی، هم افزایی، مساله شناسی، فرصت شناسی و استفاده از ظرفیت ها را مهمترین شاخص های فرهنگی برشمرد و گفت: اگر در جامعه بعد از انقلاب نگران امر به معروف هستیم و تا کنون این مساله حل نشده است به این جهت است مخاطب شناسی در جامعه به درستی انجام نشده است زیرا در انجام فعالیت فرهنگی دید و بینش مهم است لذا یکی از مشکلات فرهنگی ما کمبود و نقصان در مخاطب شناسی است.  
حجت الاسلام خیری گفت: در بحث امر به معروف هر کسی حق ندارد خود را آمر به معروف قرار دهد زیرا باید فهم دینی و ویژگی های خاص خود را داشته باشد تا بتواند خود را آمر به معروف و ناهی از منکر معرفی کند.  
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم  افزود: نباید در انجام کار فرهنگی احساسی رفتار کنیم و کسانی که متولی کار فرهنگی هستند باید اول خودشان را مخاطب قرار دهند.
وی دانشجو، حوزه های علمیه، فضای مجازی واستادان مجرب را ظرفیت های عظیم استان قم  برشمرد و گفت: در انجام کار فرهنگی ظرفیت شناسی بسیار مهم است لذا باید هم افزایی ایجاد گردد وهر کدام از کانون های فرهنگی و تشکلها  با انجام یک کار اجتماعی بتوانند در جامعه موجی ایجاد کنند.
حجت الاسلام و المسلمین خیری، وجه مشترک کار حزبی در اسلام را هم افزایی برشمرد و افزود: در بحث جبهه فرهنگی که مقام معظم رهبری در آن تاکید دارند، لازمه جبهه فرهنگی هم افزایی آن است که منیت در آن نباشد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: جوان های امروز مظلوم تر از جوانان دوران انقلاب هستند زیرا در دوران انقلاب فضای حاکم بر محیط و رسانه ها فضای مذهبی بود.
حجت الاسلام حسن خیری گفت: به پشتوانه دانشجویان دغدغه مند، اساتید مجرب دانشگاه وحوزه های علمیه استان قم باید دانشگاه آزاد اسلامی قم را به عنوان قطب فرهنگی دانشگاه به سراسرکشور معرفی کنیم و لذا باید همه ظرفیت های شهر پایگاه  انقلاب را بکار بگیریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: مبنای کار ما  قانون است و نمی توانیم کاری خارج از ضوابط انجام دهیم 
حجت الاسلام خیری با تشریح الگوی کار فرهنگی گفت: باید برای انجام کار فرهنگی اولویت بندی کنیم و کارهای موثر و ثمر بخش را درحوزه فرهنگی به سرانجام برسانیم و لذا هرکاری را کار فرهنگی نمی دانیم 
وی در پایان گفت :از فعالیت های فرهنگی مفید حمایت می کنیم و سهم بودجه ای هم اختصاص خواهیم داد اما کار فرهنگی باید کار منطقی عقلایی باشد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1080161 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تشکل‌های دانشجویی کانون فرهنگی حسن خیری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تشکل های دانشجویی کانون فرهنگی حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم حجت الاسلام مخاطب شناسی کار فرهنگی هم افزایی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • بهره‌گیری از ظرفیت استادان در مقوله آراستگی و شئونات رفتاری دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند