Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی (ایسکانیوز)، حجت‌الاسلام حسن خیری در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم اظهار کرد: استان قم زایش فکر، اراده، تحقق و راه‌اندازی انقلاب اسلامی، کانون تولید دانش معارف انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی و زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) محل حضور مراجع بزرگوار، حوزه‌های علمیه، مراکز علمی پژوهشی و پناهگاه همه شیعیان است؛ بنابراین بر این اساس سیاست و رویکرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان به قم، رویکردی ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شعار دانشگاه رسیدن به یک دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی است و بر این اساس معاونت علوم انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی شکل می‌گیرد و فرهیخته اندیشمندی سکان‌دار این عرصه می‌شود و طرحی جدید بر اساس حکمت، روزآمدی و بومی‌سازی اتفاق می‌افتد؛ بنابراین بناست دانشگاه اسلامی به تمام معنا در خدمت اسلام و انقلاب و جامعه اسلامی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی را بسیار ارزشمند برشمرد و ادامه داد: تعداد کادر هیئت علمی، کارمندان خدوم و انقلابی، تنوع رشته‌ها، امکانات بسیار خوب، همکاری و مساعدت مسئولان استان همگی سرمایه‌های بزرگی است که در اختیار است؛ بنابراین ظرفیت کمی و کیفی و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ارزشمند است.

خیری، رساندن دانشگاه آزاد اسلامی قم به دانشگاهی هم‌تراز انقلاب اسلامی و موردنظر مقام معظم رهبری را از برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی در این واحد دانشگاهی دانست و اضافه کرد: بهره‌گیری از ظرفیت علمی و معنوی قم مقدس، نشر معارف اسلامی به سراسر کشور و استفاده از ظرفیت دانشگاه و محیط علمی آن برای پیگیری معاونت‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه معاونت علوم انسانی و هنر از سیاست‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این واحد دانشگاهی است.

وی عنوان کرد: تلاش برای ارتقای هویت انقلابی، ملی و مذهبی و رعایت شئون اخلاقی و مواجهه با عوامل مخرب و تضعیف‌کننده آن، ایجاد ظرفیت برای راه‌اندازی رشته‌های جدید به‌ویژه بین‌رشته‌ای مورد نیاز و اقتضائات مناسب با ظرفیت استان از دیگر سیاست‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این واحد دانشگاهی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم افزود: از دیگر برنامه‌های در دست اقدام که در سیاست‌های اجرایی در این واحد دانشگاهی در نظر گرفته‌ایم، تسهیل امور درآمدزا و تلاش برای کاهش وابستگی به شهریه، استفاده بهینه از استعدادها و قابلیت‌های استان و راهنمایی مراجع و بهره‌گیری از هم‌افزایی مراکز آموزشی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی و استانداری، ارتقای انگیزه کار و تلاش و مسئولیت‌پذیری و امانت‌داری و افزایش مهارت‌ها و توانمندسازی استادان و کارکنان، تأکید بر انسجام و وحدت مدیریتی و تسریع در امور و حفظ کرامت انسان‌ها و ارباب رجوع است.

وی تقویت حضور در صحنه‌های اجتماعی مانند آنچه در قضیه کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داد را مهم دانست و بیان کرد: در یک کلام استفاده از اصل مسئولیت‌پذیری و امانت‌داری و حریت مورد تأکید بوده و تحقق آن را به جهاد اکبر و مجهاده در صحنه‌های اجتماعی و علمی می‌دانیم و فعالیت خود را با اتکا به خداوند و توسل به معصومین(ع) و حضرت معصومه کریمه اهل بیت(س) بدون مماشت، البته با دوراندیشی و حلم آغاز می‌کنیم و در این راه از موهبت حسن ظن مسئولان و حمایت و هدایت آنها بهره خواهیم برد.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1074267 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان قم حسن خیری معارف اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی استان قم حسن خیری معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاهی انقلاب اسلامی برنامه ها سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند