Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم عضو کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم،‌ محمد عبدی توانست عضویت در کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال به میزبانی جمهوری چک را در کارنامه موفقیت‌های خود ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفتگو با آنا درباره دلیل عضویت در کمیته داوران مسابقات بین‌المللی استعدادیابی معماران زیر 35 سال  اظهار کرد:‌ پس از حضور در حوزه‌های متعدد مانند تصویرسازی و طراحی نرم‌افزار واقعیت مجازی تعاملی وارد عرصه مسابقات معماری شدم و پس از حضور در چند مسابقه داخلی و کسب مقام‌های متعدد به سراغ مسابقات بین‌المللی مانند مسابقه طراح جوان سال آسیا و «Inspireli awards» که بزرگ‌ترین مسابقه استعدادیابی معماری دنیاست، رفتم که پس از کسب مقام در این مسابقه از بنده دعوت شد تا به‌عنوان اعضای هیئت ژوری و تیم داوری در این مسابقه حضور یافته و جزء معدود معماران ایرانی باشم که این افتخار را کسب کند.

وی افزود: «Inspireli awards» بزرگ‌ترین مسابقه استعدادیابی معماری دنیا برای معماران زیر ۳۵ سال بوده و هرساله با هدف کشف استعدادهای درخشان این حوزه برگزار می‌شود که بیش از هزاران طرح از ۹۹ کشور دنیا به این مسابقه ارسال شده که گاهی از بین طرح‌های برگزیده و فاخر از صاحب اثر برای حضور در هیئت داوران دعوت می‌شود.

دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره سوابق علمی، پژوهشی خود در دوران تحصیل به آنا گفت: برای نخستین‌بار در دنیا سبکی از اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی(واقعیت ترکیبی) را طراحی کرده و در رویداد استارت‌آپی ایده تا عمل، رتبه نخست را کسب کردم و پس از آن با طراحی نرم‌افزار دیگری موفق به کسب رتبه نخست رویداد ایده‌شو شدم و مشغول ترجمه بزرگ‌ترین دستاورد ایده‌ای خود هستم تا آن را  برای دانشگاه‌ها و مراکز معتبر علمی جهان ارسال کنم.

عبدی درباره عوامل موفقیت‌های خود عنوان کرد: شاید بتوان جسارت و سماجت را دلیل این جریان دانست، خاطرم می‌آید برای مسابقه طراح جوان سال آسیا با جسارت تمام در مسابقه معماری هیچ صحبتی از ساختمان نکردم و هیچ بنایی را در طرح خود نیاوردم و از آنجایی که رایانه شخصی‌ام قدرت لازم برای کارهای مسابقه را نداشت، شب‌ها در دفتر محل کار می‌ماندم تا صبح کارهای مسابقه را پیش می‌بردم.

وی اضافه کرد: در این سه هفته بدون استراحت مشغول فعالیت بودم و در جلسه شفاهی داوری از حرف‌هایم سر درنمی‌آوردم و بعد از جلسه در تاکسی بی‌هوش شدم! دقیقاً با همین سماجت‌ها و ثابت‌قدم بودن‌ها سنگ بنای موفقیت گذاشته شد.

دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم درباره موفقیت‌ها خود در رشته ورزشی مطرح کرد:‌ در رشته پرتاب وزنه تا مسابقات قهرمانی کشوری پیش رفتم و سرمربی تیم ملی شخصاً بنده را به تمرین در گروه خود دعوت کردند؛‌ اما طبق معمول به دلیل شرایط مالی بالاجبار ورزش را کنار گذاشته و در قصابی پدر مشغول به‌کار شدم.

عبدی خاطرنشان کرد:‌ زمانی که افراد درباره شغلم سؤال می‌کنند، پاسخ می‌دهم که چیزهای به ظاهر بی‌ربط را به هم ربط می‌دهم تا مشکلات را حل کنم. این توانایی در همه افراد است و «نیاز» مادر اختراعات بوده و سختی مایه خلاقیت. با اینکه شرایط کنونی بسیار دشوار است؛‌ اما به قدرت اعجاب‌انگیز جوانان، سخت ایمان دارم! هرچند ممکن است مشکلات مالی انگیزه‌ها، ایده‌ها و رؤیا‌ها را در نطفه خفه کند؛ اما به هر حال برای جوانان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

به گزارش آنا، محمد عبدی متولد ۱۳۷۶ روستای سراجه قم دوران کودکی را با عمل‌های متعدد جراحی برای درمان کلاپ فوت پای چپ و دوران نوجوانی را با چوپانی و پرورش احشام در کنار پدر سپری کرد و با وجود مشکلات فراوان در همان زمان در المپیاد ریاضی واترلو کانادا پذیرفته شد؛ اما به دلیل شرایط مالی از المپیاد جاماند.

وی پس از ورود به دبیرستان و قبولی در آزمون نمونه دولتی دوران دبیرستان را با سختی‌های متعدد گذراند و به دلیل مشکلاتی که داشت دو سال آخر دبیرستان از تحصیل عقب افتاد و رتبه مناسبی برای کسب سهمیه دانشگاه‌های تهران به دست نیاورد؛ بنابراین در رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامشهر تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد؛ اما به دلیل برخی مشکلات مجبور به مهاجرت به استان قم و از حسابداری انصراف و در رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی قم مشغول به تحصیل شد.

دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی قم هزینه دوران تحصیل را با انجام پروژه‌های دانشجویی و کارهای پاره‌وقت تأمین می‌کرد. به دلیل مشکلات مالی امکان حضور در هیچ کلاس آموزشی نداشت و به‌صورت خودآموز اقدام به یادگیری کدنویسی، نرم‌افزارهای معماری، طراحی و برای جبران سال‌های از دست تا روزی ۱۸ ساعت با رایانه فعالیت می‌کرد و در نهایت از اوایل سال سوم دانشگاه در مسابقات و تحقیقات در سطح استان، کشور و بین‌الملل حضور فعال داشت.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی قم محمد عبدی مسابقات Inspireli awards مسابقات بین المللی استعدادیابی دانشگاه آزاد اسلامی قم دانشجوی رشته معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش (GETEX ۲۰۲۴) که با حضور بیش از ۱۵۰ دانشگاه و مؤسسه علمی معتبر از ۳۲ کشور دنیا ازجمله کشور‌های روسیه، هند، آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، امارات، اسپانیا و چین که در شهر دبی کشور امارات برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان تنها نماینده ایران، دستاورد‌های سرآمد خود را به بازدیدکنندگان از سراسر دنیا ارائه کرد.

در همین ارتباط، نمایندگان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با هدف ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه با معرفی آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های این واحد دانشگاهی به دانش‌آموزان و دانشجویان غیر ایرانی حاضر در نمایشگاه، مذاکرات سازنده‌ای با دانشگاه‌های حاضر برای عقد تفاهم‌نامه همکاری در زمینه انجام تحقیقات علمی مشترک، برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی و پژوهشی و تبادل دانشجو داشتند. همچنین با چندین مؤسسه بین‌المللی اعزام دانشجو برای تحصیل متقاضیان غیر ایرانی در واحد نجف‌آباد مذاکرات مختلفی صورت پذیرفت.

در این رویداد بین‌المللی، مسئولان مختلف کشور امارات با حضور در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی از آخرین توانمندی‌های دانشگاه توسط نمایندگان حاضر در غرفه مطلع شدند. 

به گزاش آنا،‌ در این نمایشگاه، ۹ واحد دانشگاهی نجف‌آباد، امارات، مشهد، اصفهان، اهواز، علوم پزشکی، قزوین، تهران جنوب و علوم و تحقیقات به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است